Om mig

Bakom Chikitsa Aum står jag, Anna Kans Rydén.

Jag arbetar med ett holistiskt synsätt där det viktigaste för mig är människan som helhet,
där jag i mina behandlingar vill vägleda dig på din resa i ditt helande och växande. 

~  Få väcka Din kropp, Dina sinnen och Din själ   ~

 

Mitt intresse och nyfikenheten för det mediala/andliga och "alternativa" började rätt tidigt, men det var först i vuxen ålder jag började gå mycket kurser i healing, mindfulness, personlig utveckling samt mediala kurser och mycket annat roligt :-)
2006 gick jag in i väggen med djup utmattningsdepression och panikångest. Detta blev början på många års arbete med mig själv för att hitta tillbaka och försöka finna en balans i livet igen. Än idag ger jag mig själv olika behandlingar för att må bra och få min återhämtning.

Under resan fördjupade jag mig i det helande energiarbetet och när jag kom i kontakt med Shamansk Energimedicin & Healing kände jag mig hemma. Det helande arbetet gav mig styrkan att  ta mig tillbaka, känna glädjen igen, njuta mer av livet och uppskatta de små sakerna. Men störst av allt att jag har utvecklats till att våga stå upp för mig själv och gå den väg som känns rätt för mig i mitt hjärta ♥ 

Jag fortsätter kontinuerligt att utbilda mig inom det helande arbetet och min egna personliga utveckling. För mig är det viktigt att fortsätta vara nyfiken och se nya sätt att kunna utvecklas på. Jag anser att livet är en stor resa och för att ta del av den måste man våga hoppa på tåget och anta de utmaningar som kommer i ens väg. Att göra alla utmaningar till en möjlighet att få växa lite till!

Att jag är där jag är idag har jag många runt omkring mig att tacka för. Främst min familj som alltid stöttat mig på min resa och mina upptåg ♥  Mina lärare, systrar och bröder i cirkeln samt alla andra fantastiska människor jag mött längs vägen som, på olika sätt, väglett och hjälpt mig på min resa.

Det jag brinner för är att få hjälpa andra människor att växa och följa dom på deras resa och se när deras inre styrka, balans och glädje börjar komma fram. Inför det känner jag en stor ödmjukhet och tacksamhet med att få vara en kanal och ett redskap för det helande arbetet.
 

Namaste   ♥   Anna                 
 

Mina utbildningar
Trancehealing - Arthur Findlay Spiritualist College, 2018
Inkamästarnas Arv - Anna Southerington, 2017
Reiki Healing I & II -  Insikten, 2016
Ayurvedisk massageterapeut - Skandinaviska Ayurveda Akademin, 2015
Shamansk Healing - Gaia Life Kursgård, 2014-2015
Kvinnokraft - Gaia Life Kursgård, 2014
Hud- & massageterapeut med SHR- och CIDESCO examen - Elisabethskolan, 2008