loading...

Varmt välkommen till Chikitsa ♥ 

Jag har min verksamhet i Vallda utanför Kungsbacka. I ett attefallshus på vår tomt ger jag mina behandlingar i en lugn, trygg och rogivande miljö.

 

INFÖR besöket

*Tidsbokning sker enligt överenskommelse. Kontakta mig på; chikitsaaum@gmail.com, via PM på Facebook eller kontaktformuläret nedan på denna sida.

* Vid första besöket ber jag dig informera mig om det är något jag behöver veta om ditt hälsotillstånd, t ex om du har allergi, äter mediciner, är gravid o s v.

* Var vänlig och avboka i tid!
Behandling som avbokas senare än 24 tim innan bokad behandlingstid debiteras med 100% på priset.

* Var vänlig och respektera utsatt tid!
Vid sen ankomst förbehåller jag mig rätten att korta ner behandlingen.

*Efter behandlingen är det bra om du kan ta det lugnt resten av dagen, vila och dricka mycket vatten. Ge dig själv space och låta behandlingen göra sitt.

*Patientsäkerhetslagen
Då jag arbetar med healing lyder jag under en lag som heter Patientsäkerhetslagen, en lag om förbud, i vissa fall, mot verksamhet inom hälso- och sjukvårdens område. Denna lag benämndes tidigare med namnet "kvacksalverilagen".  Syftet med lagen är att den ska skydda personer som vänder sig till någon som inte är legitimerad läkare.
Det som framgår är att komplementära terapeuter inte får behandla sjukdomstillstånd som t e x cancer, diabetes, blodsjukdomar, epilepsi o s v. Jag har inte heller rätt att ställa en diagnos, behandla eller ge råd till barn under 8 år. Detta gäller för alla som arbetar inom alternativ- och komplementärmedicin. 
Att få healing är valfritt och en komplementär behandling som inte garanterar någon läkning och ersätter inte någon annan vårdform.
Låt alltid en läkare/psykolog göra ett utlåtande om du är osäker inför en behandling.

Chikitsa Aum
Hebergsvägen 27
434 90 Vallda 

Mail chikitsaaum@gmail.com