helande behandlingar

För mig är healing ett fantastiskt verktyg som kan skapa en inre harmoni och balans.  Healing betyder ”läkning” och tillför livsenergi fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. 
I de helande behandlingarna skapas ett tillskott av energi, ett flöde som ger möjlighet till att frigöra blockeringar och därmed starta kroppens egna självläkande förmåga för att skapa balans. Detta har i sin tur en gynnsam och stärkande effekt på hälsan och välbefinnandet.
 

I mina behandlingar arbetar jag intuitivt och kan komma att använda mig av ljud,
kristaller, stenar, trumma eller rökelse.

♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

Din inre resa är den finaste och mest magiska resan du kan ge till dig själv ♥ 


Unna dig och njut av holistiska behandlingar som vårdar kropp, sinne & själ!     
 

healingsession

Shamansk Energimedicin - Kraftfullt energiarbete för att finna balansen och en högre nivå av personlig energi, glädje och livskraft! 
Med hjälp av Inkatraditionens kraftfulla verktyg för energiarbete kan vi rensa, stärka, balansera och återställa energikroppens naturliga flöde, balans och kraft. 
En behandling för dig som vill skapa en förändring i ditt liv och arbeta med din personliga och andliga utveckling på ett djupare plan, känslomässigt, mentalt, fysiskt och andligt.
Det är du som kan göra helandet möjligt genom att aktivt delta i arbetet och med nya verktyg och viljan öppna upp för en förändring i ditt liv.
Sessionen börjar med ett kort samtal om hur ditt liv är idag, hur du mår, vad du känner att du vill arbeta med och lägga fokus på, det som inte längre är i balans och harmoni. Det kan handla om förlorad livskraft och kreativitet, stress, beteendemönster jag vill förändra, få ökad kraft och energi i vardagen, frigöra mina begränsningar och mycket mer.
Ca 60 - 90 min  Pris: 895 kr 
 

REgndroppsmassage

En ljuvlig naturmedicinsk behandling med eteriska oljor!
Regndroppsmassagen är en väldoftande, mjuk och rogivande behandling. De eteriska oljorna stryks och droppas på kroppens reflexpunkter på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in med lätta svepande rörelser och med massagetekniker som härstammar från Tibet och Lakotaindianerna.  I slutet av behandlingen bäddas du in i varma handdukar på ryggen som hjälper oljorna att gå in lite djupare ner i huden. 
Behandlingen syftar till att uppnå balans i kropp, sinne och själ!

Regndroppstekniken är en stark behandling för rygghälsan, immunförsvaret och välmåendet. Massagen är en effektiv behandling tack vare att de eteriska oljorna med läkande örter och växter går ner snabbt i huden och samarbetar med kroppens celler i att stärka hälsan både fysiskt och känslomässigt. Doften från oljorna påverkar sinnet och känslorna och har en lugnande och avstressande samt humörshöjande inverkan.
Jag använder mig av Young Living Essential Oils.
Ca 60 - 75 min  Pris: 850 kr

signum chikitsa

En djupavslappnande massagebehandling i ett flöde av healingenergi!
Behandlingens fokus ligger på att stärka och balansera energikroppens naturliga flöde och kraft samt ge kropp och sinne djup avslappning och vila.
Oljemassagen smörjer och mjukar upp muskler, vävnader och leder samt gör huden mjuk och smidig.

En behandling som får dig att finna en inre balans och stillhet samt ökar välbefinnandet och fyller på med ny härlig energi.
Ca 60 min  Pris: 750 kr 

kati chikitsa

Ort-Massage Ort-Massage

Helande ryggbehandling med varma örtknyten!
En avslappnande ryggbehandling för spända, stela, ömma och trötta ryggar. 
Behandlingen inleds med en oljemassage över rygg, nacke och axlar. Därefter masseras ryggen med varma örtknyten fyllda med en unik kombination av ayurvediska örter och andra välgörande ingredienser. 
Ca 60 min  Pris: 850 kr 

recensioner
 

"Underbar healingmassage. En Lisa för kropp och själ."
/Yvonne

"Vilken underbar massagebehandling. Det här kommer jag att göra fler gånger och jag rekommenderar det här stort. Tusen tack Anna!"
/Mia

"Helt underbar massagebehandling av lika underbara Anna som masserar."
/Monica

"Annas fantastiska behandlingar lämnar nog ingen oberörd. Med en blandning av det mjuka sinnliga och det kraftfulla healande går hennes behandling ner på djupet. Jag rekommenderar henne verkligen!"
/Linda

"Underbart! ❤️❤️❤️"
/Cecilia

"Anna är fantastisk på att känna in o ge det som man behöver! Oerhört proffsig, kunnig och behandlingar som är ljuvliga! Rekommenderar henne varmt!"
/Helena

"Världens bästa behandlingar! Annas närvaro och säkerhet gör att du känner dig trygg och världens viktigaste person då du ligger på bänken. Med respekt och närvaro i sina händer skapas magi. Jag ler alltid med hela mig efter varje behandling ❤️❤️❤️
Jag rekommenderar alla att landa hos Anna minst EN gång. Men jag lovar- du kommer vilja komma tillbaka."
/Iona