Regndroppsmassage, kommer i April

En skön och  avslappnande behandling med eteriska oljor som stärker immunförsvaret, rygghälsan och välmåendet.

Tre behandlingar i en;
~Lakota indianernas teknik med fjäderlätta fingerrörelser och efflurage på ryggen stimuleras nervsystemet och hjälper till att föra ut energin och kraften från oljorna till nervbanor och energikanaler.
~Vita  Flex är en teknik som härstammar från Tibet. Med en fingervickningsteknik aktiveras kroppens egna naturliga läkeprocess och låter kroppen balansera sig själv genom att styra dess vitala energi och lösa upp blockeringar.
~Samt den uråldriga tekniken med insmörjning med eteriska oljor.
Oljorna är väldoftande och går snabbt via doftsinnet in i hjärnans känslocenter och stödjer processerna där. De ökar cellernas syreupptagningsförmåga och näring, höjer kroppens antioxidantkraft genom förmågan att motstå åldrandets nedbrytning av kroppen. 
De eteriska oljorna kommer från Young Living .

Välkommen på behandling!